Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Essoten alueelta löytyi neljä uutta koronatartuntaa tiistaina – "Alueella on isohko tartuntaketju, johon liittyy useampia altistuspaikkoja"

Viime viikon loppupuolella on koronavirukselle voinut altistua useassakin mikkeliläisessä kaupassa, kuten Prismassa ja Tokmannilla.

Maanantain jälkeen Essoten alueella on havaittu neljä positiivista koronatestin tulosta. Kolme tartunnoista löytyi Mikkelistä ja yksi Joroisista.

Kolmesta Mikkelistä havaitusta tartunnasta kaksi liittyy aiempiin tartuntaketjuihin ja yksi on saatu muualta. Altistuneiden ja sitä myötä karanteeniin asetettujen määrä on noussut yli sataan.

– Alueella on isohko tartuntaketju, johon liittyy suuria altistumismääriä ja useampia altistuspaikkoja. Lisäksi on tullut poikkeuksellisen paljon ilmoituksia alueen asukkaiden altistumisista muilla alueilla. Pientenkin oireiden johdosta on syytä tulla testeihin, kehottaa Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä tiedotteessa.

Altistumisen paikkoja päivitetään Essoten sivuille sitä mukaa, kun tartuntojen jäljitystyö etenee. Altistua on voinut esimerkiksi D-tyttöjen lentopallopeleissä sunnuntaina 24.1. Lyseon koululla ja viikon mittaan useassa ruokakaupassa Mikkelissä esimerkiksi Urpolassa ja Otavassa. Katso altistumisen paikat tarkempine aikoineen täältä.