Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Vastakkainasettelua osuuspankissa

Ymmärrykseni mukaan Suur-Savon Osuuspankin edustajisto edustaa osuuskunnan jäseniä ja asiakkaita tehtäessä heitä koskevia päätöksiä pankin toiminnassa.

Nyt pankin johtajisto on rakentanut edustajistoa kohtaan vastakkainasettelua sulkemalla edustajiston tietämättä entisten kuntataajamien konttorit sekä vähentämällä ja loitontamalla tavallisen ihmisen palveluita.

Nyt kaiken kukkuraksi edustajistoa etukäteen kuulematta virkamiesjohto esittää oman pankkimme, Suur-Savon Osuuspankin sulauttamista kuopiolaiseen Pohjois-Savon Osuuspankkiin.

Viime hetkillä ennen edustajiston jäsenten äänestystä on myös pankin henkilökunta masinoitu puolustamaan johdon fuusioesitystä.

Suur-Savon Osuuspankin hävittämisellä ei ole mikään kiire. Esitän, että me edustajiston jäsenet äänestämme nyt pankin johdon sulauttamisesityksen nurin. Näin voidaan pankin johdon kanssa yhdessä miettiä pankin tulevaisuutta ja onko sulauttamiselle perusteita ja onko sulauttaminen Etelä-Savon edun mukainen.

Jukka Pöyry

Kirjoittaja on Suur-Savon Osuuspankin edustajiston jäsen Mikkelistä.