Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Rikas ei ole se, jolla on paljon, vaan se, jolta puuttuu vähän. | Hyvää joulunodotusta kaikille

Kenen kultamussukat kaahailee mopo/mönkkärin näköisillä autoilla K-superin pihassa? En tiedä, ovatko amikselta vai Mertalan koululta. Samannäköisiä kulkuvälineitä seisoo Mertalan koululla. Mutta eihän meidän poika. Voisi vanhemmat opettaa, miten ajetaan ja käyttäydytään. Pienikokoisia nassikoita oli. Seuraavaksi rekisteri ja kuva julki niin vanhemmat uskovat.

Ei ajokorttia 17-vuotiaalle

Toivottavasti tuo ei ole Savonlinnan uinnin koko kuva, Makkonen ja Mikkonen.

Tekstiviesti

Kyllä oli hyvä ”Kokeile, onko Jumalasta vai omiaanko puhuu” viestin laittajan sanoma, tätä myös tarvitaan. Tämä psalmi 91 on aina ollut kovin rakas, rakkaammaksi vielä tullut näinä aikoina. Lukekaa rakkaat ihmiset.

Jaakoppi

Kiitos, Ulla Tapaninen, mutta ei kiittämistä kahveista väliajalla. Luultiin vahingossa ottaneemme teetä, mutta kahvina möivät ja vielä haaleaa.

3 euroa meni hukkaan

Ennen kuin ne Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet alkavat kirkoissa, etenkin kaupunkiseuduilla, jokainen voisi kohdallaan miettiä, onko kirkko juuri se oikea paikka, jossa on aivan pakko ennen tilaisuuden alkua kertoa viimeisimmät kuulumiset.

Hiljaisuutta kiitos

Tuumoojalle: Jo kaksi rokotetta antaa erinomaisen suojan nimenomaan vakavaa koronaa vastaan. Älä jaa disinformaatiota! Kolmas annetaan sen takia, jotta rokotesuoja ei hiipuisi. Mikään rokote ei anna 100 prosenttista suojaa. Sen sijaan rokottamattomien suoja on tasan nolla prosenttia.

Tekstiviesti

Vuoden ”jouluvaloinhokiksi” on valittu lipputankovalot. Lipputangot on tarkoitettu ihan toisenlaiseen käyttöön. Ripustaa valonne vaikka katon harjalle, mutta ei lipputankoon.

Jouluinhokkivalot

Hei, avio- tai avoliitossa kun ollaan, muistakaa, toista ei voi omistaa.

Mies

Sosteri ei ole antanut lupaa paikallisille työterveyshuolloille pistää koronarokotteita. Tarjolla olisi helpotusta Sosterin resurssipulaan, kun osaavat terveydenhoitajat voisivat huolehtia satojen ihmisten rokotukset.

Miten tämä on mahdollista?

Kuinka vaikeaa voi olla hyppytornin saaminen tänne? Ei ole kiinni rahasta vaan asenteesta! Nuoret kyllä löytävät hyppypaikat silloilta. Siitä ei sitten pidä narista.

Hämmästelevä

Alisa, tiesitkö että vuonna 2008 törkeän perheväkivallan kohteeksi joutui 116 miestä ja 111 naista? Nämä ovat poliisin tietoon tulleita tapauksia. Tilastoja naisten harjoittamasta perheväkivallasta on vaikea saada, koska naisen väkivaltaisuus on tabu, erityisesti pieniin lapsiin kohdistuva törkeä väkivalta.

Luuseri

Olipas mahtavaa asiakaspalvelua Prisman Infotiskissä, kun hölmöilin auton pesussa. Kiitos ymmärtämisestä!

21.59,49

”Ei” rantaraitin rakentamiselle, ”Kyllä” hyppytornille ja uudelle kirjastoautolle!

Asiat tärkeysjärjestykseen

Savonlinnaan tulisi rakentaa maauimala, nykyaikainen uimastadion, joka olisi avoinna toukokuulta syyskuulle. Uintiharrastus täällä saisi uuden ilmeen. Se olisi kädenojennus nuorten suuntaan ja toisi kaupunkiin lisää, perheellisiä, matkailijoita. Stadion olisi varmaan taloudellisesti kannattava ja varmasti imagollisesti hyvä teko.

EP

Pyydän tietoa koronan kotona tehtävästä pikatestistä. Mistä saa ja mitä maksaa?

Tietämätön vielä

Loistava kirjoitus Raimo Luukkaselta (Itä-Savo 25.11.), koska sen mukaan me ikäihmiset emme ole rasite vaan mahdollisuus.

Ikäihminen

Mikä mukineuroosi ihmisillä, kun kulkevat töissäkin muki kädessä.

Asiakkaasta ei kiva

Asiat ovat todella sekaisin. Ei edes tiedetä, onko tammikuussa hyvinvointi-, alue- vai maakuntavaalit.

Ihmettelijä