Lukijalta: Paluumuutto kannatti – Enonkoskella on hyvä asua ja Savonlinnassa asioida

Runsas vuosi sitten muutin Enonkoskelle, mistä lähdettiin 1955, kun olin 10-vuotias. Asuin välillä usealla paikkakunnalla Suomessa. Olin jopa kirjoilla 12 eri kunnassa, kauppalassa, kaupungissa ennen paluutani.

En kadu, että valitsin Enonkosken ”loppusijoituskunnakseni”.

Savonlinnassa ja varsinkin Enonkoskella sinua palvellaan aivan eri tavalla kuin muualla Suomessa.

Asuin Hirvensalmella 16 vuotta ja Mäntyharjulla lähes kaksi vuotta. Ei tullut mieleenikään, että olisin asettunut Mikkeliin.

Vaalipiirien yhdistäminen 2010-luvun alussa suureksi Kaakkois-Suomen vaalipiiriksi oli hirveä virhe Etelä-Savon kannalta ja varsinkin Mikkelin. Nyt Mikkelistä ei ole yhtään kansanedustajaa.

Häkkänen ja Leppä keskittivätkin mainostamisensa edellisissä vaaleissa lähinnä Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan, koska siellä on äänestäjien enemmistö!

Vielä Palveluista. Enokoskella ravintola/ruokapaikka Maitolaituri ja Korpi Bistro palvelevat aivan mahtavasti. Siellä tunnet olevasi asiakas. Verrattuna esimerkiksi osuuskaupan ABC-asemille, missä kohta asiakas joutunee tiskihommiinkin.

Samoin on Savonlinnassa. Mainitsen erikseen Savonlinnan Mainospalvelun. Aivan mahtavaa palvelua pienellekin asiakkaalle!

Enonkoskella on hyvä asua ja Savonlinnassa asioida.

Risto Pesonen

Enonkoski

Kommentoi