Lukijalta: Savonlinnan keskussairaalassa on osaavissa käsissä

Olin jo pidemmän aikaa huomannut hengästyväni helpommin fyysisissä askareissa. Suomalaiseen tapaan ajattelin, että kyllä se tästä eikä pienistä pidä valittaa.

Perjantaina 23.4. ajattelin, ettei neuvojen kysyminen haittaa ja kello 11.11 soitin Sosterin päivystykseen. Kuvailin tuntemuksiani ja sairaanhoitaja suositti saman tien päivystykseen menoa ja varasi minulle ajan kello 13. Tämän hoitajan ammattitaito ja päättäväinen ohjaus vastaanotolle menosta oli ensimmäinen suuret kiitokset ansaitseva toiminta.

Sairaanhoitajat ottivat minut hoiviinsa ystävällisesti ja osaavasti aloittivat heti tutkimustoimet, joihin kuuluivat koronatesti, verikokeet, verenpaine- ja sykemittaukset sekä sydänfilmi.

Kaikki toimenpiteet seurasivat toisiaan sujuvasti ja potilasta rauhoittavasti. Korkealaatuista palvelua kuvaa sekin, että kun kysyttäessä en itse oikein muistanut tarkkaan käyttämiäni lääkkeitä ja niiden määriä, hoitajat pyysivät luvan soittaa vaimolleni ja asiat selkisivät.

Päivystyslääkäri otatti myös keuhkokuvat. Röntgen ei kuitenkaan ollut sillä hetkellä toiminnassa, mutta eipä mitään. Kohta tuli röntgenhoitaja ja pyysi odottamaan hetken, jotta hän laittaa koneet lämpiämään. Kyllä palvelu pelasi!

Tutkimusten lähestyessä loppua ja jatkohoitotarpeen selvitessä hoitajat oma-aloitteisesti pyysivät taas luvan soittaa vaimolleni ja kertoa hänelle hoitotarpeet.

Koko päivystyksessä oloni ajan tunsin, että minusta todella välitetään. Olin kuin privaattihoidossa.

Koko päivystyksessä oloni ajan tunsin, että minusta todella välitetään. Olin kuin privaattihoidossa.

Suuret kiitokset Savonlinnan keskussairaalan päivystyksen sairaanhoitajille ja lääkäreille. Koko prosessi oli erittäin toimiva ja tehokas, mutta ilman hosumisen vaikutelmaa. Kaiken aikaa kaikki olivat ystävällisiä, iloisia ja hyväntuulisia korkean ammattitaidon omaavia hurmaavia ihmisiä.

Supertyytyväinen potilas

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä potilas- ja henkilötietojen suojaamiseksi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka