Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan lyhyet | Olavinkadun pääsiäisnoidat ja munat ovat ihastuttavia! Kiitos. Jos vielä joulukanervien paikalla olisi narsisseja, tulos olisi todella hyvä. | Kaupunkilainen

Verkkokalastuskielto poistettava kokonaan. Haluan elää entistä normaalia elämää Suomen muiden ranta-asukkaiden tapaan.

Ranta-asukas

On se kumma että Savonrannan terveysasema suljetaan tämmöisen aikana. Liikkumista pitäisi rajoittaa mutta nyt savonrantalaisten on käytävä vähintään Kerimäellä, jos tarvitsee terveydenhoitajan palveluita, ja maksettava pienistä eläkkeistään taksille 50 euroa käynnistään. Mitkä on nyt perustelut? Ei ainakaan turvallisuus, kuten aiemmin, kun terveysasema oli entisessä kunnanvirastossa. Asiakkaiden yhdenvertaisuus ei toteudu Sosterissa terveyspalveluissa täällä laitakaupungilla.

Asiakas

Löydetty matkapuhelin Punkaharjulta Karjalan kallion laavulta. Tuntomerkkejä vastaan voi puhelimen noutaa, tietoja saa numerosta 0442038062.

Retkeilijä

65–69-vuotias, syö itsesi reilusti ylipainoiseksi. Hanki diabetes, sepelvaltimotukos ja uniapnea. Muuten ns. perusterveenä saatat olla viho viimeisenä rokotejonossa.

THL päsmää

Mihin ja miksi tarvitaan valtion ja meidän maksama kallis lentoliikenne Savonlinnaan? Nyt on huomattu, että hyvin ollaan pärjätty ilmankin. Lentoliikenne vaarantaa myös muiden liikennemuotojen kehittämisen. Pitkässä juoksussa junat eivät kulje tänne. Eikö tämä vääristä myös kilpailua, kun lentoja tuetaan noin suurella panoksella? Miten ilmastoasiat, eivätkö tässä paina yhtään? Mitä, jos laitettaisiin vähäksi aikaa tuet ja paukut rataliikenteen ja bussiliikenteen kehittämiseen. Ne palvelisivat suurempaa osaa kansalaisista Nyt järki käteen, Mikkeli on tässäkin ollut fiksumpi.

Savonlinnalainen veronmaksajakansalainen