Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ajokeli on huono valtaosassa maata kuuraisten teiden vuoksi yön ja aamun aikana

Yön ja aamun aikana autoilijoiden on syytä olla tarkkana liikenteessä, sillä ajokeli on huono valtaosassa maata kuuraisten teiden vuoksi.

Ilmatieteen laitos on antanut varoituksia liikennesäästä aamuyhdeksään saakka koko maahan lukuun ottamatta Satakuntaa ja suurinta osaa Pohjanmaan maakunnista.

Ilmatieteen laitoksen mukaan liikenteen sujuvuus heikkenee ja keskinopeus laskee. Onnettomuusriski on siten tavallista korkeampi.

Tuulivaroituksia on annettu merialueille Saaristomerta, Pohjois-Itämeren itäosaa ja Suomenlahtea lukuun ottamatta alkuiltapäivästä alkuiltaan. Varoitusalueilla tuulten nopeuksien kerrotaan voivan olla alueesta riippuen 12–14 metriä sekunnissa.

Koko maassa on tänään Ilmatieteen laitoksen mukaan selkeää tai puolipilvistä. Maan pohjoisosassa on poutaista, ja etelä- ja keskiosassa maata enimmäkseen poutaa.

Aamulla on lännestä alkaen odotettavissa lisääntyvää pilvisyyttä ja paikoin sadekuuroja. Maan pohjoisosassa sade voi tulla veden lisäksi myös lumena.

Elohopea noussee maan pohjoisosassa päivällä ylimmillään 3–8 lämpöasteeseen. Etelä- ja keskiosassa Suomea lämpötila voi nousta 8–12 asteeseen.