Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BBC: Venäjän ohjusiskuissa kuolleiden määrä on noussut 14:ään, haavoittuneita lähes sata

Venäjän eri puolille Ukrainaa maanantaina tekemissä ohjusiskuissa kuolleiden määrä on noussut 14:ään, kertovat Ukrainan pelastusviranomaiset BBC:n mukaan.

Haavoittuneita on viranomaisten mukaan lähemmäs sata.

Yli tuhat ihmistä on mukana pelastustöissä.

Ukrainan armeijan mukaan Venäjä ampui tänään kaikkiaan yli 80 ohjusta. Ohjuksia ammuttiin useisiin kaupunkeihin ympäri Ukrainaa, muun muassa Kiovaan, Dniproon ja Lviviin lähellä Puolan rajaa. Kiovaan iskettiin edellisen kerran heinäkuun lopussa.

Kuleba CNN:llä: Ukraina jatkaa alueiden vapauttamista Venäjän ohjusiskuista huolimatta

Ukraina jatkaa alueiden vapauttamista Venäjän tämänpäiväisistä ohjusiskuista huolimatta, sanoi Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba uutiskanava CNN:llä.

Kyse on hänen mukaansa Ukrainan olemassaolosta sekä kansainvälisen oikeuden ja sääntöihin perustuvan järjestyksen olemassaolosta.

Kuleban mukaan hänen tiedossaan ei ole, että Venäjän tämän päivän iskujen tähtäimessä olisi ollut tärkeitä sotilaskohteita. Kohteina oli energialaitoksia ja kerrostaloja, hän lisäsi.

Hän uskoi, että hyökkäykset olivat Venäjän presidentin Vladimir Putinin kosto Venäjän armeijan äskettäin kärsimistä tappioista taistelukentällä.