Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marin pyytää anteeksi uusinta juhlimiskuvaa: "Ei ole asiallinen"

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan sosiaalisessa mediassa levinnyt uusin juhlimiskuva ei ole asiallinen eikä sellaista olisi pitänyt ottaa.

Marinin mukaan kuva on otettu Kesärannassa heinäkuussa Ruisrockin jälkeen sunnuntaina, jolloin pääministeri oli kutsunut ystäviään juhliin Kesärantaan.

– Minulla on ollut tuolloin ystäviä Kesärannassa viettämässä iltaa. Me olemme saunoneet, uineet, viettäneet aikaa, olleet siellä saunalla ja piha-alueella, Marin kertoi tiedotustilaisuudessaan ulkoministeriön suurlähettiläspäivillä.

Marinin mukaan Kesärannan alakerran vieraille tarkoitetut wc-tilat olivat tuolloin vieraiden käytössä ja kyseinen kuva otettiin ilmeisesti alakerran tiloissa.

Sosiaalisessa mediassa levinneessä kuvassa poseeraa kaksi Marinin vierasta Kesärannassa valtioneuvoston virallisen kuvausseinän edessä. Henkilöt näyttävät nostaneen paitansa rintojensa yläpuolelle ja peittäneensä rintansa Finland-kyltillä.

– Mielestäni se kuva ei ole asiallinen. Pyydän sitä anteeksi. Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa. Sinänsä illanvietossa muutoin ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut, Marin sanoi.

Kesärannan alakerrassa sijaitsee wc-tilojen lisäksi huone, jossa pidetään muun muassa tiedotustilaisuuksia medialle.

Marinin mukaan kyseinen juhlailta oli ainoa henkilökohtainen juhlatapahtuma, jonka hän on Kesärannassa loma-aikanaan järjestänyt.