Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seiska: Marinin bileillasta julki uusi video – Mediat: tanssi lähekkäin Olavi Uusivirran kanssa

Seiska-lehti julkaisi perjantaina uutta tietoa pääministeri Sanna Marinin (sd.) laajaa julkisuutta keränneestä bileillasta.

Bileilta nousi julkisuuteen alun perin keskiviikkona, kun Iltalehti julkaisi sosiaalisessa mediassa levinneen koostevideon, jolla Marin juhlii railakkaasti. Video on herättänyt keskustelua päihteiden käytöstä, turvallisuudesta ja pääministerin harkintakyvystä.

Mediatietojen mukaan videot on kuvattu kaksi viikkoa sitten viikonloppuna.

Perjantaina julkaistu uusi video on Seiskan mukaan kuvattu sunnuntaiaamuyöllä 7. elokuuta ravintola Teatterissa. Videolla näkyy Marin tanssimassa lähekkäin miehen kanssa.

Aluksi Seiska uutisoi, että tanssiseuralainen oli "tuntemattomaksi jäänyt mies", mutta myöhemmin useat mediat kertoivat, että kyseessä on laulaja Olavi Uusivirta. Uusivirran nimet uutisoivat Ilta-Sanomat, Iltalehti ja myöhemmin myös Seiska.

Seiskan tietojen mukaan Marinin bileilta jatkui ravintolassa aamuviiteen saakka.

Marin kertoo käyneensä huumetestissä – kommentoi Uusivirta-videota: "Ei mitään sopimatonta"

Aiemmin perjantaina uutisoitiin, että pääministeri Marin ei mediatietojen perusteella ollut enää kesälomalla kohua herättäneiden videoiden kuvaushetkellä. Tämä tarkoittaa, ettei Marinille ollut nimetty sijaista, joka olisi hoitanut hänen tehtäviään.

Juttua päivitetty kello 15.48: Marinin kanssa tanssinut mies on useiden medioiden mukaan laulaja Olavi Uusivirta.

Pääministeri Marin ei ollut lomalla bilevideon kuvaushetkellä – sijaista ei ollut nimetty

Pääministeri Marin venyttää käyttäytymisellään poliitikon mallia – Tutkija: Voi olla ihan hyväkin asia, että pääministeri joskus hulluttelee ja vaikuttaa tavalliselta nuorelta ihmiseltä

Sanna Marinin bilevideot keränneet huomiota maailmalla

Pääministeri Marinin harkintakyky petti taas – huumekeskustelu tekee asiasta jo vakavan

Marinin biletysvideo nostatti kohun, mutta puhutaanko videolla "jauhon" sijaan "jallusta"? Kuuntele klippi