Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Unohtuiko jotain, Dmitri Medvedev? Venäläinen uutistoimisto julkaisi ex-presidentistä kuvan, jossa hän katsoo kiikarilla linssinsuojuksia

Venäjän valtiollinen uutistoimisto RIA Novosti julkaisi maanantaina valokuvia maan entisen presidentin ja nykyisen turvallisuusneuvoston varapuheenjohtajan Dmitri Medvedevin vierailusta Orenburgissa sijaitsevassa varuskunnassa.

Kuvasarja on ilmeisesti tarkoitettu näyttämään Medvedev tutustumassa venäläiseen raketinheittimeen ja tarkkuuskivääriin, mutta mukaan mahtui myös sosiaalisessa mediassa huvitusta herättänyt kuva Medvedevistä katsomassa kiikareiden lävitse.

Kuvassa ex-presidentin käyttämien kiikareiden linssinsuojukset ovat sen verran alhaalla, ettei kapistuksen avulla näe kovinkaan pitkälle.

–Katsomassa kirkkaaseen tulevaisuuteen?, itäeurooppalainen uutismedia Nexta tulkitsi kuvaa viestipalvelu Twitterissä.

– Venäjän valtiollinen uutistoimisto RIA Novosti raportoi, että Medvedev vieraili hiljattain varuskunnassa Orenburgin alueella ja näki tämän kuvan perusteella...noh, ei kovinkaan paljoa, BBC:n kuuntelukeskuksen toimittaja Francis Scarr kommentoi.

Viron entinen presidentti, sosiaalisessa mediassa terävästi kommentoiva Toomas Hendrik Ilves revitteli yhtä lailla vastatessaan toisen käyttäjän tviittiin aiheesta.

– Hän on kuitenkin vain humalassa ja katsoo kiikarin läpi linssinsuojus päällä, Ilves kommentoi.