Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huomattavan matalaääninen mies löi taksikuskia terävällä esineellä Joensuussa

Itä-Suomen poliisin tutkittavana on tapaus, jossa toistaiseksi tuntematon mies löi terävällä esineellä taksinkuljettajaa taksin sisällä.

Epäilty teko tapahtui Joensuussa Ruuhitien ja Harustien risteyksessa lauantaina 16. heinäkuuta noin kello 20.30.

Mies nousi kyytiin Ruuhitien varressa olevalta bussipysäkiltä. Miltei heti liikkeellelähdön jälkeen mies alkoi huitomaan kuljettajaa kohti terävällä esineellä. Kuljettaja suojautui iskuilta kädellään samalla, kun ohjasi taksin tien viereen pysähdyksiin. Kuljettaja selvisi vähäisillä vammoilla. Epäilty huitoja juoksi pois taksista Harustie 1:n kohdalla.

Mies on noin 175-180cm pitkä ja keskipainoinen. Tekohetkellä hänellä oli päällään mustat vaatteet ja punaiset kengät. Poliisi ilmoittaa miehen erikoistuntomerkiksi huomattavan matalan äänen.

Poliisi pyytää havaintoja yleisöltä tapaukseen liittyen. Kaikki tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat poliisin mukaan tutkinnan kannalta erityisen arvokkaita. Havainnot pyydetään ilmoittamaan joko Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232.