Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Putin lupaa "salamannopean" vastauksen mihin tahansa ulkomaiseen väliintuloon Ukrainassa – "Meillä on työkalut, joilla muut eivät voi rehvastella"

Venäjän presidentti Vladimir Putin varoittaa, että mikä tahansa Ukrainan asioihin puuttuva maa kohtaa Moskovan "salamannopean" vastauksen, kertovat muun muassa CNN ja The Guardian (video puheesta).

– Jos joku aikoo puuttua meneillään oleviin tapahtumiin (Ukrainassa) ulkopuolelta ja luo meille kestämättömiä strategisia uhkia, hänen pitäisi tietää, että vastauksemme näihin iskuihin on nopea, salamannopea, Putin sanoi puheessaan lainsäätäjille Pietarissa.

– Meillä on tähän kaikki työkalut – sellaiset, joilla muut eivät voi rehvastella. Käytämme niitä tarvittaessa. Ja haluan kaikkien tietävän tämän, hän lisäsi.

CNN:n mukaan Putin ei kertonut tarkempia tietoja "työkaluista", joihin hän viittasi.

– Kaikki päätökset on tehty tässä suhteessa, Putin sanoi lainsäätäjille vannoen saavuttavansa "kaikki tavoitteet" Venäjän "erikoisoperaatiossa" Ukrainassa.