Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Posti ostaa ruotsalaisen logistiikkayhtiö Veddestagruppenin

Posti Group ostaa ruotsalaisen logistiikka-alan yhtiön Veddestagruppenin , yhtiö kertoo tiedotteessa. Posti Group ja Veddestagruppenin omistajat allekirjoittivat sunnuntaina sopimuksen, jonka mukaan Postin ruotsalainen tytäryhtiö Aditro Logistics hankkii Veddestragruppenin koko osakekannan.

– Aditro Logisticsilla on tärkeä rooli, kun strategisena tavoitteenamme on kasvaa paketti- ja logistiikkaliiketoiminnassa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa, sanoo tiedotteessa Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Vuonna 1992 perustettu Veddestagruppen tarjoaa sopimuslogistiikan ja kuljetuksen palveluja sekä henkilöstöpalveluja Tukholmassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 18 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 300 henkeä.

Kaupan odotetaan saavan vahvistuksensa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Kaupan vahvistuttua Veddestagruppen integroidaan Aditro Logisticsin kanssa ja Veddestagruppenin nykyinen johto jatkaa työskentelyä yhdistyneessä yhtiössä.