Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies uhkasi teräaseella myyjää ja sai saaliiksi käteistä ylöjärveläisestä kaupasta, poliisi etsii nyt syyllistä: oletko nähnyt tätä henkilöä?

Ylöjärven Siivikkalassa Ilmarinjärventiellä sijaitseva kauppaliike ryöstettiin lauantaina joulupäivänä kello 16.35. Tekijä pakeni paikalta pienellä tummalla henkilöautolla. Poliisi toivoo vihjeitä ja silminnäkijöiden havaintoja teosta sekä tekijöistä.

Sisä-Suomen poliisi tiedotti, että tapahtumaa on tutkittu Nokian poliisiasemalla törkeänä ryöstönä. 25. joulukuuta mies käveli sisään kauppaliikkeeseen ja sai teräaseella uhkaamalla myyjän luovuttamaan kassakoneesta käteistä rahaa. Mies poistui pihassa odottaneeseen pieneen tummaan henkilöautoon ja auto pakeni paikalta Ilmarinjärventietä kohti Teivon ABC-huoltoasemaa.

Todistajien havaintojen mukaan auto saattoi olla Volkswagen Polo tai Fiat Punto. Poliisi pitää mahdollisena, että ryöstön tehnyt mies ei ollut yksin tekoa tekemässä, vaan pakoautossa saattoi olla kuljettaja odottamassa.

Henkilökunta ei loukkaantunut teon yhteydessä.

Ryöstöön syyllistyneen mies on noin 185 senttimetriä pitkä. Yllään hänellä oli musta pipo ja muutoin musta vaatetus. Mustissa käsineissä oli vaaleita kuvioita tai raitoja. Kasvoilla oli kasvomaski.

Poliisi toivoo vihjeitä ja silminnäkijöiden havaintoja teosta sekä tekijöistä Nokian poliisiasemalla puhelinnumeroon 0295 445 888 tai sähköpostitse vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.