Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvan päätähti Letitia Wright loukkaantui kuvauksissa – Black Pantherin jatko-osan tuotanto keskeytetään

Marvelin Black Panther -elokuvan jatko-osan kuvaukset keskeytetään, koska pääosan esittäjä Letitia Wright tarvitsee aikaa toipuakseen kuvauksissa saamistaan vammoista, kertovat elokuva - alan mediat.

Marvelin omistava Disney ilmoitti, että tuotanto jää tauolle 22. marraskuuta. Työn on määrä jatkua ensi vuoden alussa, ja Ryan Cooglerin ohjaama elokuva on edelleen tarkoitus julkaista alkuperäisen aikataulun mukaisesti ensi vuoden marraskuussa.

Wrightin rooli elokuvassa nousee suuremmaksi kuin ensimmäisessä elokuvassa, koska alkuperäinen päätähti Chadwick Boseman kuoli viime vuonna syöpään.

Wright loukkaantui stuntin kuvauksessa elokuussa. Hänen vammojaan kuvattiin tuolloin lieviksi.

Ensimmäinen Black Panther -elokuva oli suurmenestys. Siihen myytiin lippuja 1,3 miljardin dollarin edestä ja se pääsi parhaan elokuvan Oscar-ehdokkaaksi.

Black Panther -elokuvat kertovat fiktiivisestä afrikkalaisesta Wakandan valtiosta, joka on teknologisesti huippukehittynyt mutta ulkomaailmasta eristäytynyt.

Wright on tiedottajiensa mukaan toipumassa kotonaan Lontoossa. Hän on elokuvan kuvausten aikana saanut kritiikkiä koronarokotuksia koskevista kannanotoistaan. Wright jakoi viime vuonna Twitterissä videon , jossa esitettiin rokotetta koskevia salaliittoteorioita.