Raaputusarvasta paljastuikin miljoonavoitto – "Matka voitonlunastukseen oli tuskainen"

Veikkaus kertoo, että myös raaputusarvat tulevat tunnistautuneen pelaamisen piiriin. Veikkauksen tavoitteena on, että kaikki pelaaminen tulee edellyttämään tunnistautumista vuoden 2023 loppuun mennessä. Petra Husu
Eetu Kokkinen

Eetu Kokkinen

Salon K-Citymarketissa on myyty Mega-arpa, josta paljastui miljoonan euron voitto. Kyseessä on kuluvan vuoden suurin raaputusarpavoitto sekä raaputusarpojen suurin voitettavissa oleva potti, Veikkaus tiedottaa.

– Täytyy sanoa ihan suoraan, että tuskainen oli matka tulla pääkonttorille voittoa lunastamaan. Pidin miljoonan euron arvoista arpaa povitaskussa koko matkan ja tarkistelin, että onhan se tallessa siellä. Epäuskoiset ovat tunnelmat, mutta nyt helpottaa huoli voittoarvan säilytyksestä, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteella.

Voittaja ei ole tehnyt tarkempia suunnitelmia voittorahojensa käytöstä.

– Tämä antaa tietenkin paljon mahdollisuuksia tulevaisuudessa, jos tulee tarve hankkia suurempaa asuntoa tai muuta. Töitä pitää jatkaa mutta ei välttämättä tarvitse ihan joka päivä raataa.

Veikkaus kertoo, että edellisen kerran Mega-arvasta voitettiin miljoona euroa vappuna 2020 ja ennen tätä juhannusviikolla 2018.

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka