Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi rekkaa suistui tieltä Hartolassa – aamun liikenne sujunut pääosin hyvin liukkaudesta huolimatta

Aamun liikenne on sujunut pääosin hyvässä järjestyksessä paikoittaisesta liukkaudesta huolimatta, kertoo Tampereen tieliikennekeskus.

– Yleiskuva on ihan hyvä ja liikenne sujuvaa, sanoo liikenneoperaattori Kirsi Salokanto.

Salokannon mukaan tienpinnat ovat olleet pääosin varsin kuivia, vaikka ne ovat monin paikoin olleet pakkasella. Poikkeuksellista kolarisumaa ei ole ollut missään päin maata.

Finntrafficin tieliikennekeskus varoitti aiemmin, että tiet voivat olla kylmän yön jäljiltä liukkaita isossa osassa maata.

Yön aikana elohopea on ollut nollan alapuolella lähes koko maassa. Kovimmat pakkaset olivat aamuyöstä Käsivarren Lapissa, jossa oli Ilmatieteen laitoksen mukaan aamulla kymmenkunta pakkasastetta.

Kaksi rekkaa suistui tieltä liukkaassa kelissä Hartolassa

Hartolassa Päijät-Hämeessä kaksi rekkaa suistui tieltä varhain aamulla liukkaassa kelissä. Onnettomuus tapahtui valtatie 4:llä noin seitsemän kilometriä Hartolasta pohjoiseen.

Rekoista toinen ajautui liukkauden vuoksi osin vastaantulijan kaistalle, jolloin vastaan tullut rekka joutui väistämään sitä. Kumpikin luisui tieltä ja päätyi kyljelleen.

Henkilövahinkoja onnettomuudessa ei aiheutunut.

Onnettomuuspaikalla on toistaiseksi käytössä vain toinen kaista, ja pelastuslaitoksen arvion mukaan liikenteeseen on odotettavissa häiriötä pitkin aamupäivää.