Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vesalan rivitalopalopaikan lähellä kuultiin "rätinää" – Helsingin poliisi kaipaa havaintoja ilotulitteista ja nuorisoporukoista alueella

Helsingin poliisi kaipaa uusia vihjeitä maanantaisesta Vesalan rivitalopalosta. Poliisia kiinnostavat etenkin alueen asukkaiden ja nuorten vanhempien tiedot nuorisoporukoista, joilla on mahdollisesti ollut hallussaan ilotulitteita palon ajankohtana. Poliisia kiinnostavat myös havainnot ilotulitteiden käyttämisestä alueella.

Poliisi on saanut tapahtumapaikalta havaintoja, joiden mukaan palopaikan lähistöllä oli nuorisoa ennen tulipalon syttymistä. Poliisin mukaan paikan päällä oli myös kuultu rätinää, joka on saattanut johtua ilotulitteista.

Poliisi pyytää lähettämään mahdolliset tiedot ja vihjeet tapauksesta joko sähköpostilla osoitteeseen yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi tai aamukahdeksan ja neljän välillä puhelimitse numeroon 040 822 1645.

Kolme asuntoa vaurioitui pahoin Uittamontiellä yhdentoista jälkeen illalla syttyneessä palossa. Alustavan selvityksen mukaan palo sai alkunsa tyhjillään olevasta rivitalon päätyasunnosta, josta tuli levisi viereisiin asuntoihin. Poliisi kertoi aiemmin epäilevänsä paloa tahallaan sytytetyksi.