Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotteen toisen annoksen saanut nyt hieman yli 64 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä – koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa sata ihmistä

Suomessa koronarokotteen toisen annoksen on saanut nyt 64,1 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Ensimmäisen annoksen osalta rokotuskattavuus on 82,8 prosenttia.

Toisen rokoteannoksen on tähän mennessä saanut yli 3,13 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisen annoksen saaneita on puolestaan lähes 4,05 miljoonaa.

Suomessa on todettu 213 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu tänään 213 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7 200 tartuntaa, mikä on 1 347 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 133 851.

THL:n mukaan Suomessa on koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa 100 ihmistä, joista tehohoidossa on 28. Sairaalahoidossa olevien määrä on noussut perjantaista kuudella ihmisellä. Tehohoidossa on samaten kuusi ihmistä enemmän kuin perjantaina.

Ilmaantuvuus korkeinta pk-seudulla ja Vaasassa

Koronaviruksen kahden viikon ilmaantuvuus sataatuhatta asukasta kohden on 130, kun se edellisellä kahden viikon jaksolla oli 154.

THL:n tietojen mukaan suurin ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä, jossa se on 208 ja Vaasan sairaanhoitopiirissä, jossa se on 198. Luvut ovat pyöristettyjä.