Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

CNN: Britney Spearsin isä on hakenut laulajan taloudellisen holhousvastuun lopettamista

Poptähti Britney Spearsin isä James Spears on hakenut laulajan taloudellisen holhousvastuun lopettamista, kertoo uutiskanava CNN .

Elokuussa kerrottiin, että James Spears aikoo luopua holhousvastuusta. Nyt CNN on saanut haltuunsa oikeusasiakirjat, joissa laulajan isä on hakenut järjestelyn virallista päättämistä. Hän viittaa hakemuksessaan tyttärensä kesän aikana kahdessa eri oikeuden kuulemisessa esittämään pyyntöön, että 13 vuotta jatkunut holhousjärjestely päätettäisiin.

James Spears, joka tunnetaan myös Jamiena, on ollut pitkälti vastuussa 39-vuotiaan tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä vuodesta 2008 lähtien. Holhousmääräys annettiin laulajan vuonna 2007 tapahtuneen erittäin julkisen henkisen romahduksen jälkeen.

James Spears väistyi yksityiselämän, kuten tyttärensä terveysasioiden, holhousvastuusta vuonna 2019, jolloin tehtävään nimettiin väliaikaisesti Jodi Montgomery.

Oikeuden kuuleminen järjestelyn päättämisestä on määrä pitää 29. syyskuuta.

Poptähti kuvannut holhousta julmaksi

Britney Spears on pyrkinyt oikeusteitse päättämään holhousjärjestelyn ja saamaan isänsä pois holhousvastuusta. Heinäkuussa laulaja kertoi oikeudessa, että hän haluaa nostaa isäänsä vastaan syytteet holhousjärjestelyn väärinkäytöstä.

Britney Spearsin fanit ja useat julkisuuden henkilöt ovat pitkään vaatineet järjestelyn lopettamista. Holhousasiasta aiemmin vaitonaisena pysynyt tähti on tänä vuonna puhunut asiasta julkisuuteen ja kuvannut elämäänsä rajoittavaa holhousta julmaksi.

Spears on syyttänyt holhoukseen osallistuneiden muun muassa pakottaneen häntä esiintymään ja ottamaan litiumia. Spears kertoi myös, ettei hänen ole annettu poistaa ehkäisykierukkaa, vaikka hän haluaisi lisää lapsia.

Britney Spears on yksi maailman menestyneimmistä pop-artisteista, joka nousi maailmanlaajuiseen julkisuuteen vuonna 1998.