SK: Koulusta lähetettiin rokotevastainen Wilma-viesti – MTV: Opettaja irtisanoutui oma-aloitteisesti

Perusterveiden 12–15-vuotiaiden koronarokotukset alkoivat Suomessa maanantaina. Agata Anttonen
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Yksi luokka Kokemäen yhteiskoulun oppilaita on saanut Wilma-viestin, jossa on ollut rokotevastaista sisältöä. Asiasta kertoi ensin Satakunnan Kansa.

Lehden mukaan viestissä kerrottiin rokotteista ja pyydettiin huomioimaan niiden haittoja. Mukana oli myös linkkejä rokotevastaisille sivustoille.

Koulun rehtori Timo Niinisalo pahoittelee tapahtunutta. Hän korostaa, että kyseessä on yksittäisen henkilön mielipide, ei koulun eikä Kokemäen kaupungin.

Viestin saaneille lähetettiin oikaisuviesti rehtorilta ja tähdennettiin, että kyseessä ei ole koulutuksen järjestäjän kanta. Lisäksi kaikille huoltajille lähti Wilma-tiedote.

MTV:n mukaan opettaja oli lähettänyt viestin yhdelle luokalle. Niinisalo kertoo medialle hänen irtisanoutuneen oma-aloitteisesti. Viesti lähetettiin noin 20 oppilaan Wilma-tilille.

Perusterveiden 12–15-vuotiaiden koronarokotukset alkoivat Suomessa maanantaina. Ikäluokan riskiryhmiin kuuluvia on jo rokotettu.

Kokemäen yhteiskoulussa opiskelevat kaikki Kokemäen 7–9-luokkalaiset sekä osa 6-luokkalaisista. Oppilaita on yhteensä noin 300.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka