Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turkulaisen yökerhon joukkotappeluun osallistui poliisin mukaan 10–20 ihmistä – epäiltyjä pahoinpitelyjä tällä hetkellä kuusi

Turkulaisessa ravintolassa heinäkuun alkupuolella tapahtuneen joukkotappelun tutkinta on edistynyt, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Tapahtumien kulkua on selvitetty valvontakameratallenteiden avulla ja ravintolan henkilökuntaa kuulemalla.

– Valvontakameroista saadun tiedon mukaan tappeluun osallistui noin 10–20 henkilöä. Epäiltyjen pahoinpitelyjen määrä on tällä hetkellä kuusi, sanoo rikoskomisario Joachim Mattfolk tiedotteessa.

Tapahtumia tutkitaan myös rikosnimikkeillä vahingonteko ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen.

Joukkotappelu puhkesi Turun keskustassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Studiossa lauantain vastaisena yönä runsaat kaksi viikkoa sitten. Poliisi tyhjensi ja sulki ravintolan useiden partioiden voimin.

Poliisin mukaan ravintolan järjestyksenvalvonta oli vallitseviin olosuhteisiin nähden riittämätöntä. Ravintolan omistaja, kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on kiistänyt väitteet puutteellisista turvajärjestelyistä.

Poliisi kertoo tunnistaneensa valvontakameratallenteilta muutamia tappeluun osallistuneita. Poliisin mukaan ketään ei ole kiinni otettuna eikä yhtäkään uhria ole vielä ilmaantunut.

– Toivomme tapahtuman silminnäkijöiltä lisää havaintoja. Myös asianomistajaksi itsensä kokevat voivat ilmoittautua, Mattfolk sanoo.

Vihjeitä ja havaintoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsapp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi sanoo tiedottavansa asiasta lisää aikaisintaan syksyllä.

-----------

Korjattu aiempaa uutista klo 16.07 : Poliisin mukaan ketään ei ole kiinni otettuna. Korvaa virheellisen muotoilun: ketään ei ole otettu kiinni.