Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teosto: Elastisen ja Jenni Vartiaisen esittämä Epäröimättä hetkeäkään oli soitetuin kotimainen kappale 2020 – suoratoistossa pärjäsivät William ja Arttu Wiskari

Elastisen ja Jenni Vartiaisen esittämä Epäröimättä hetkeekään oli soitetuin kotimainen kappale vuonna 2020, ilmoittaa Teosto. Sävelmä soi noin 12 300 kertaa radiossa, tv:ssä ja keikoilla, käy ilmi Teostolle tulleista esitystiedoista.

Viime vuoden toiseksi soitetuin kotimainen kappale oli Behmin Hei Rakas.

Ulkomaalaisista kappaleista oli soi Suomessa viime vuonna eniten The Weekndin levyttämä Blinding Lights.

Teoston listalla ei ole mukana suoratoistopalvelujen soitetuimpia kappaleita.

Teoston saamien tietojen mukaan suoratoistossa Spotifyn kuunnelluin kotimainen kappale oli Williamin esittämä Penelope. Youtuben puolella kotimainen ykkönen oli vuonna 2020 Arttu Wiskarin laulama Tässäkö tää oli?

-----

Korjattu aiempaa uutista klo 15.55: Soitetuin kotimainen kappale vuonna 2020 oli Elastisen ja Jenni Vartiaisen esittämä Epäröimättä hetkeekään. Aiemmin kerrottiin virheellisesti, että soitetuin kotimainen kappale vuonna 2020 oli Behmin Hei rakas. Teosto korjasi tiedotettaan perjantaina.