Kuusikumia lautaselle ja yövoiteeksi – hyödynnetäänkö metsästä saatava raaka-aine tulevaisuudessa?

Kuusikumia on tutkimuksissa eristetty eri menetelmillä. Kuvassa näkyvien esimerkkien väriero johtuu erilaisesta puhtausasteesta. Mamata Bhattarai

Kuusessa ja koivussa on ainesosa, jota esimerkiksi elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus voisivat hyödyntää luontaisena stabilointiaineena.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi