Ensi kesän grillitrendejä ovat kokonaiset kasvikset ja voimakkaat mausteet, sanovat suositun ruokapodcastin tekijät – "Dippibaari tulee olemaan kova juttu"

Kesän 2021 grillaukseen kuuluu myös hitaasti kypsyttäminen.

Tulevan grillikesän ykkösjuttu ovat kokonaiset kasvikset, kertovat Bella Table -ruokapodcastin tekijät Kia Arpia ja Petra Korpi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi