Huippubarista Kaapo Paavolainen vinkkaa, miten nostat kotikahvin uudelle tasolle – jo suodatinpussiin liittyvä kikka vaikuttaa paljon

Barista Kaapo Paavolaisen työhön kuuluu kahvin maistelu. Hänen mukaansa parasta maistelussa on, että se on täysin opittavissa. Keskittymällä kehittyy. Päivi Tuovinen

Etätyö ja etäopiskelu ovat pakottaneet monet vaihtamaan toimiston tai opiskelijaruokalan kahvit kotisumppiin. Kotikahvin kulutuksen kasvaessa kannattaakin kiinnittää huomiota laatuun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty