Heinäkuun huonot lentosäät pienensivät hunajan satoa – ruoanlaitossa jo ruokalusikallinen riittää tuomaan makeutta, katso reseptit

Kokoa ruokaisa salaatti hunajalla, chilillä ja seesamiöljyllä maustetuista paistetuista kanan fileistä sekä mieleisistäsi kasviksista. Mervi Pasanen

Vuoden paras hunaja on puolukkahunaja, jonka oululaisen Raimo Tervolan mehiläiset valmistivat. Kokeneen harrastajatarhaajan erikoisalaa ovat lajihunajat, jotka mehiläiset ovat keränneet tietyn kasvin kukista tai kasvistoltaan erityiseltä alueelta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi