Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun suurpalon syttymispaikka tarkentunut tutkinnassa

Lounais-Suomen poliisi ja pelastuslaitos ovat jatkaneet viime viikolla Turussa riehuneen suurpalon palonsyyntutkintaa. Tähän mennessä tehdyn tutkinnan perusteella palon syttymispaikka on tarkentunut, ja se on Vahinkoautokeskuksen tiloissa.

Pelastuslaitos sai viime viikon keskiviikkona ilmoituksen palosta. Kohde oli yli 6 000 neliön teollisuus- ja tuotantohalli, jossa oli muun muassa autopurkaamo ja rengasvarasto. Rakennuksesta saatiin pelastettua noin yksi kolmasosa. Tulipalon sammutus- ja jälkiraivaustyöt kestivät yli vuorokauden.

Tulipalosta aiheutui huomattavat taloudelliset vahingot. Palosta levisi myrkyllistä savua, ja pelastuslaitos antoi palon alkuvaiheessa siitä vaarailmoituksen.

---

Juttua on korjattu 29. lokakuuta kello 18.52: Palopaikka ei ollut jutussa aiemmin virheellisesti mainittu Turun Pansio, vaan osoite Pansiontie 4 Kakolanmäen lähistöllä. Jutun alusta on poistettu sana Pansio. Juttu julkaistu alun perin 28. lokakuuta.