Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Presidentti Trumpin pojalla Barronilla oli koronatartunta, kertoo Melania Trump

Presidentti Donald Trumpin pojalla Barronilla todettiin koronavirustartunta sen jälkeen, kun hänen vanhempansa saivat tartunnan, kertoo pojan äiti ja presidentin vaimo Melania.

14-vuotiaan Barronin tartunta jäi hänen äitinsä mukaan lyhytaikaiseksi, sillä pojan kerrotaan jo saaneen negatiivisen tuloksen tuoreimmasta koronatestistään. Barronilla ei ole ollut virusoireita.

Melania Trump kertoi asiasta Valkoisen talon sivuilla julkaistussa kirjoituksessa.

– Siitä on kulunut kaksi viikkoa, kun sain diagnoosin, jonka niin moni amerikkalainen oli saanut, ja mikä pahinta, aviomieheni sai samat uutiset. Ajatukseni menivät heti poikaamme, Melania Trump kirjoittaa.

Barronin testi oli hänen vanhempiensa tartunnan jälkeen alkuun negatiivinen, mutta myöhemmästä testistä tuli positiivinen tulos.

Myös Melania Trump kertoo saaneensa negatiivisen tuloksen koronatestistään. Hänen tautinsa jäi lievemmäksi kuin presidentillä, joka vietti kolme päivää sairaalassa. Myös presidentin on kerrottu antaneen negatiivisen tuloksen testistään.