Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Kuolleena löydetyn pöytyäläisnaisen katoamisesta ilmoitti aviomies – taposta epäillyllä on sama sukunimi kuin epäillyn rikoksen uhriksi joutuneella naisella

Pöytyällä kuolleena löytyneen 25-vuotiaan naisen katoamisesta ilmoitti poliisille naisen aviomies, kertoi Lounais-Suomen poliisi perjantaina tiedotteessa. Poliisi kertoi viime sunnuntaina, että kadonneeksi ilmoitettu nainen on löydetty kuolleena ja tapausta tutkitaan henkirikoksena.

Epäilty vangittiin maanantaina todennäköisin syin epäiltynä taposta. Mies on iältään noin 30-vuotias. Poliisin mukaan hän on ollut kuulusteluissa yhteistyökykyinen ja vastannut hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Taposta epäillyllä on sama sukunimi kuin epäillyn rikoksen uhriksi joutuneella naisella. Poliisi ei edelleenkään kommentoi naisen ja epäillyn suhdetta.

– Tässä vaiheessa ei vahvisteta mitään sen enempää, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Kristiina Kontio.

Kontion mukaan poliisin epäilykset rikoksen mahdollisuudesta heräsivät hyvin nopeasti katoamisilmoituksen teon jälkeen. Naisen ruumis löytyi maastosta, eri paikasta kuin missä epäilty henkirikos on tapahtunut. Rikoksen epäillään tapahtuneen 11.–12. syyskuuta.

Poliisi aikoo tiedottaa tapauksesta lisää aikaisintaan ensi viikolla.