Pandemian aikana julkaistu ensimmäinen merkittävä Hollywood-elokuva Tenet tilitti yli 20 miljoonan dollarin tuotot ensimmäisellä esitysviikollaan

Tenet-elokuvan Yhdysvaltain ensi-ilta oli viime viikon keskiviikkona. Kuvassa elokuvaa mainostetaan Hollywoodissa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Elokuvateattereiden rimpuillessa koronaviruspandemian kourissa Christopher Nolanin ohjaama Hollywood-elokuva Tenet on tilittänyt ensimmäisen viiden esityspäivän aikana 20,2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Tavallisesti tuotto olisi huolestuttava 200 miljoonan dollarin elokuvatuotannolle. Elokuvayhtiö Warner Bros sanoi tiedotteessa, että tuottoisuus on odotusten alapäässä. Se kuitenkin huomautti, että tulokselle ei ole pandemian takia kelpoa vertailukohtaa.

Tenet on ensimmäinen merkittävä Hollywood-julkaisu kuuteen kuukauteen. Monien elokuvien julkaisua on siirretty pandemian takia.

Hollywood Reporterin mukaan elokuvan tulos on ollut parempi ulkomailla, sillä monissa maissa elokuvateattereiden aukeamisprosessi on jo pidemmällä. Globaalisti elokuva on tuottanut 150 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka