Miedon makuinen kesäkurpitsa taipuu moneksi – sillä voi mehevöittää vaikka kakun

Sitruuna-unikonsiemenkakku on raikasta ja mehevää. Juha Inkinen

Kesäkurpitsan paras sesonkiaika on käsillä nyt. Kaupassa kesäkurpitsan kilohinta on tähän aikaan vuodesta enää euron tuntumassa, ja jos kesäkurpitsan taimia on istuttanut omalle pihalle, alkavat ne nyt tuottaa osalla jopa liikaa satoa. Onneksi kesäkurpitsa on monipuolinen raaka-aine, joten vaihtoehtoja suurenkin sadon käyttämiseen on runsaasti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Etela-Saimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi