Kotkan seudulla epäillyn hiekkakuoppamurhan tutkinta laajenee – poliisi ottanut kiinni kolme uutta epäiltyä

Keskusrikospoliisi (KRP) on tehnyt kolme uutta kiinniottoa liittyen Kotkan seudulla epäiltyyn henkirikokseen.

Vuonna 1995 syntyneen kotkalaisen miehen ruumis löytyi hiekkakuopan alueelta Kotkan ja Pyhtään rajalla viime kuun lopulla. Poliisi on epäillyt, että henkirikos tapahtui löytöpaikalla.

Aiemmin jutussa on vangittu todennäköisin syin murhasta epäiltynä vuonna 1974 syntynyt mies. Torstaina KRP kertoi, että se on pidättänyt kolme uutta ihmistä epäiltynä osallisuudesta henkirikokseen.

Pidätetyt ovat vuonna 1999 ja vuonna 1977 syntyneet kotkalaiset miehet ja vuonna 1987 syntynyt kotkalainen nainen. Heitä vaaditaan todennäköisin syin vangittavaksi murhasta Kymenlaakson käräjäoikeudessa perjantaina.

Tutkinnanjohtaja Thomas Elfgren kertoo KRP:n tiedotteessa, että teon ja sen motiivin selvittäminen jatkuu edelleen. Aiemmin poliisi on kertonut, että uhri ei ollut valikoitunut sattumanvaraisesti.

– Kokonaisarvioinnin perusteella tätä tekoa ei ole kohdistettu satunnaiseen ohikulkijaan. Tässä on viitteitä siitä, että niin kuin murhassa ylipäätään edellytetään jonkinasteista suunnitelmallisuutta, Elfren sanoi tuolloin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka