Poliisi on ottanut yhden ihmisen kiinni epäiltynä Outokummun henkirikostutkinnassa – 14 vuotta sitten kadonneen miehen ruumista etsitään yhä Kalaton-lammesta

Poliisi on eilen ottanut kiinni yhden ihmisen, jota epäillään rikoksesta 14 vuotta sitten Pohjois-Karjalassa kadonneen miehen tapauksessa. Poliisi epäilee, että Polvijärveltä vuonna 2006 kadonnut mies on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Eilen kiinni otettu epäilty on alle 50-vuotias outokumpulainen. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro hänestä tarkempia tietoja.

Poliisi sai keväällä useita vinkkejä, joiden mukaan Polvijärven naapurikunnassa Outokummussa sijaitsevassa Kalaton-lammessa on mahdollisesti ruumis. Poliisin mukaan vinkit voivat liittyä vanhaan katoamistapaukseen.

52-vuotias mies katosi Polvijärveltä Verkkolammintiellä sijaitsevasta hoitokodista lokakuun 2006 lopulla. Tapauksen tutkinta kuivui aikanaan kasaan, koska vinkkejä tai muita tietoja ei juuri saatu.

Poliisi jatkaa Kalaton-lammella etsintöjä loppuviikosta yhteystyössä Suomenlahden merivartioston kanssa.

Kaikki mahdolliset tiedot ja havainnot tapauksesta pyydetään edelleen ilmoittamaan poliisille. Ne voi toimittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos: Itä-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka