Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi

Salon Perttelissä pahoinpideltiin mies halkoa lyömäaseena käyttäen rivitalon pihalla perjantai-iltana, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. Poliisi sai asiasta ilmoituksen illalla puoli kahdeksalta.

Neljän hengen seurue oli ollut viettämässä iltaa ja muun muassa juonut alkoholia, kun asunnon isäntä ja vieraana ollut mies riitaantuivat. Paikallaolijoiden mukaan riita kärjistyi siihen, että vieras kävi isännän kimppuun nyrkein lyömällä ja halolla hakkaamalla. Iskuja kohdistui niin päähän kuin muualle kehoon.

Kun poliisipartio saapui paikalle, uhri makasi maassa mutta oli tajuissaan. Hänet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan tutkimuksiin hänen saamiensa vammojen vuoksi.

Epäilty myönsi poliisille alustavassa puhuttelussa lyöneensä uhria ja sanoi syyksi sen, että uhri oli uhkaillut häntä.

Toinenkin pahoinpitelyn uhri sairaalaan

Poliisin mukaan lauantaina hieman puolenyön jälkeen tuli ilmoitus siitä, että Salon torilla kolme miestä oli pahoinpidellyt neljättä miestä. Poliisipartio löysi tapahtumapaikalta maassa maanneen mutta tajuissaan olleen uhrin, mutta tämä kertoi, ettei muistanut tapahtumien kulkua.

Pahoinpitelystä ilmoittaneen kuvauksen perusteella jokirannasta löytyi kolme nuorta miestä, joista yksi myönsi poliisille lyöneensä uhria. Syyksi hän sanoi, että kyseinen tuntematon mies oli tullut haastamaan riitaa ja tarttunut häntä rinnuksista, jolloin hän oli lyönyt tätä.

Sivullisten havaintojen mukaan kaikki kolme miestä olivat kuitenkin osallistuneet uhrin pahoinpitelyyn ainakin jossain määrin. Uhrissa havaittiin ulkoisia vammoja etenkin kasvoissa, mutta niitä näkyi myös kaulan ja selän alueella. Hänet kuljetettiin Salon aluesairaalaan tutkimuksiin.