Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joroisten Kartanogolf valittiin Vuoden golfseuraksi – "Leppoisa maalaiskenttä, jonne jokainen pelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi"

Vuoden golfseuraksi valittu Kartanogolf sai myös vuoden naisystävällisimmän ja vuoden ympäristöystävällisimmän kentän palkinnot.

Suomen Golfliiton Golfgaalassa palkittiin yhteensä parikymmentä viime vuoden ansioitunutta ja menestynyttä toimijaa – menestyneitä pelaajia, ansioituneita taustavaikuttajia ja onnistuneita tapahtumia sekä gaalan huipennuksena Vuoden Golfseura, Joroisten Kartanogolf.

Kartanogolf sai myös vuoden naisystävällisimmän ja vuoden ympäristöystävällisimmän kentän palkinnot. Viime mainittu tuli Kartanogolfille jo toisen kerran.

Vuoden golfseura on valittu vuodesta 1995 lähtien. Arvostelukriteerejä pisteytetään 22 eri kategorian osa-alueina, joita ovat muun muassa jäsenmäärän kehitys, nais- ja junioritoiminta, kilpailutoiminta, yhteiskuntavastuu, talouden tunnusluvut sekä jäsenten että vieraspelaajien tyytyväisyyspalautteet.

Kartanogolfin kanssa loppusuoralla Vuoden golfseuran palkinnosta kilpailivat Lahden Golf ja Raahentienoon Golf.

Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskasen mukaan Kartanogolfissa on tehty pitkäjänteistä kehitystyötä golfyhteisön kaikilla osa-alueilla, mikä on nyt huomattu myös laajemmin golfpiireissä.

Erityisesti omien ja vieraspelaajien tyytyväisyys on tullut selkeästi esille saaduissa palautteissa. Ruuskanen korostaa myös seuratoiminnan hyvää henkeä ja yhteisöllisyyttä.

– Olemme "leppoisan maalaiskentän” maineessa, jonne jokainen pelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi, Ruuskanen sanoo tiedotteessa.

Suomessa on runsaat 150 golfkenttää ja golfseuroissa noin 155 000 jäsentä. Tänä vuonna 35 vuotta täyttävän Kartanogolfin jäsenmäärä on noin 1200.