Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Jokerit hakee Mestiksen paikkaa ensi kaudelle

Jokerit jättää tiistaina hakemuksensa Jääkiekkoliitolle, jotta se voisi pelata ensi kaudella jääkiekon Mestiksessä, MTV kertoi maanantaina kotisivuillaan. Asian vahvisti MTV:lle paluuhankkeen keulakuvaksi profiloitunut Jarmo Koskinen. Hakemuksen jättää helsinkiläisseuran edustuksen taustayhtiö Team Jokerit Oy.

Jääkiekkoliiton hallituksen on määrä käsitellä hakemusta ensi viikolla, ja erillinen lisenssikomitean käsittely olisi maaliskuussa.

Jokereilta puuttuu kotihalli, sillä seuran pitkäaikainen kotiareena Helsingin areena (Helsinki-halli) on yhä venäläisomisteinen eikä siten kelpaa pelipaikaksi. Koskinen sanoi MTV:lle, että Jokereilla on olemassa myös toinen vaihtoehto kotipelipaikaksi, jos Helsingin areena ei ole käytettävissä.

Jokerien kotipelipaikaksi saattaa valikoitua Espoon areena, jonka toimitusjohtaja Katariina Järveläinen myönsi MTV:lle helsinkiläisseuran kiinnostuksen pelata hallissa. MTV kertoi myös, ettei Jokereita nähdä muun muassa HIFK:n kotipelien näyttämönä toimivassa Helsingin jäähallissa ensi kaudella.

Jokerit vetäytyi KHL:stä Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Mestis on miesten toiseksi korkein sarjataso Suomessa.