Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ida Hulkko karsiutui ensimmäisenä uimarina sadan metrin rintauinnin MM-finaalista

Suomen Ida Hulkko ylsi 100 metrin rintauinnin välierissä yhdeksänneksi lyhyen radan MM-kisoissa Australiassa. Hulkko ui alkuerissä ajan 1.05,25 ja välierissä 1.04,85. Finaaliin pääsi kahdeksan parasta, joten Hulkko oli ensimmäinen karsiutuja.

Veera Kivirinta jäi alkueriin. Hän ui ajan 1.06,59 ja oli alkuerien 30:s. Hulkko oli alkuerien 14:s.

Alkuerien jälkeen Hulkko oli kommentoinut suoritustaan positiiviseksi yllätykseksi.

– Oli huomattavasti parempi kuin odotin ja tietyllä tapaa pelkäsin. On ollut haastava lyhyen radan kausi treenaamisen suhteen. Huomasi, että vanhoilla pohjilla pystyi oikeassa paikassa puristamaan. Tosi positiivinen yllätys sitten tuo iltauinti (välierä). Ei ole mitään hävittävää ja lähden nauttimaan täysin rinnoin, Hulkko kommentoi uintiaan Uimaliiton äänitteellä.

Olli Kokko hylättiin

Miesten 100 metrin rintauinnin alkuerissä uinut Suomen Olli Kokko hylättiin. Uimaliitto kertoo Twitterissä, että hylkäyksen syynä oli maaliin tullessa delfiinipotku alaspäin.

– Uinti oli tosi hyvä. Se oli kaikkien aikojen kolmanneksi paras aika. En olisi voinut uskoa, että siitä hylätään. Yritin suoristaa kroppani maaliin tuloon. Se on mitä on, eikä siitä voi jossitella. Onneksi ei jatkopaikka mennyt siihen, Kokko sanoi Uimaliiton äänitteellä.

MM-kisat järjestetään Melbournessa.