Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akaa-Volley kasvatti pisteputkensa jo seitsemään otteluun miesten Mestaruusliigassa

Akaa-Volley juhli sunnuntaina kotihallissaan Viialassa puhdasta 3–0-voittoa Kyyjärven Kyvystä lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kotijoukkue nousi sarjan kärkeen tasapisteisiin Loimun ja VaLePan kanssa.

Voitolla Akaa-Volley kasvatti pisteputkensa seitsemään otteluun. Sarjaan mahtuu kuusi voittoa ja yksi 2–3-tappio.

– Pelasimme hyvän ja tasapainoisen ottelun kaikin puolin. Hyökkäyspeli oli riittävän laadukasta, tiivisti Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari.

Hakkuri Ali Fazli oli kotijoukkueen tehokkain 24 pisteellä. Yleispelaajat Mohammedreza Beik ja Greg Petty tekivät 12 pistettä. Beik palasi kokoonpanoon kolmen ottelun tauon jälkeen toivuttuaan jalkavammasta.

Kyyjärvelle tappio oli viides peräkkäinen. Oskari Keskinen teki vieraille 13 pistettä.

VaLePa voitti Siilinjärvellä

Lauantaina Joensuussa ensimmäisen kerran tällä kaudella ilman pisteitä jäänyt VaLePa sai sunnuntaina matkaansa kaikki kolme pistettä, kun Savo Volley koki 1–3-kotitappion Siilinjärvellä.

– Fiilis on tänään aika erilainen kuin mitä oli lauantaina. Pelisuunnitelmassa pysyttiin, syöttö ja vastaanotto olivat parempia, tiivisti VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Hakkuri Urpo Sivula oli 20 pisteellä VaLePan tehokkain oltuaan selvästi tehokkain myös Joensuussa. Nyt tukea tuli enemmän, sillä Jiri Leinonen teki 13 ja Karli Allik 12 pistettä. Sakari Mäkinen istui penkillä koko ottelun Joensuun ottelun tavoin.

– Mäkisellä on vielä flunssan oireita, eikä ole järkeä peluuttaa. Allik ja Leinonen olivat nyt hyviä, Kangaskokko lisäsi.

Andrus Raadik teki Savo Volleylle 15 ja Michael Michelau 14 pistettä. Joukkueella on kärkeen matkaa jo 11 pistettä.