Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt etsitään Savonlinnan vuoden liikuttajaa – Katso kriteerit ja käy ehdottamassa palkinnon saajaa!

Palkinnon saaja voi olla edistänyt esimerkiksi yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta.

Savonlinnan vuoden liikuttaja 2022 ehdokkaiden ilmoittaminen on käynnistynyt. Vuoden liikuttaja 2022 palkinnon saaja voi olla esimerkiksi oman kunnan henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuonna 2022 merkittävä liikuttaja tai on vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa.

Palkinnon saaja voi olla edistänyt esimerkiksi kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Palkinnon kriteeri voi olla myös vastuullinen toiminta liikunnan tai urheilun parissa. Esimerkiksi turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo tai ympäristön/ilmaston huomioon ottaminen toiminnassa.

Vuoden liikuttajan toiminta voi olla pitkäaikaista tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella.

Savonlinnan vuoden liikuttaja palkinto tullaan jakamaan Etelä-Savon Urheilugaalassa Pieksämäen Veturitalleilla lauantaina 4. helmikuuta 2023. Urheilugaalan järjestävät Etelä-Savon Liikunta ry ja Etelä-Savon Maakuntaliitto yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Vuoden liikuttaja ehdokkaita voi käydä ilmoittamassa kaupungin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Ehdotukset palkinnon saajasta tulee lähettää viimeistään 14. joulukuuta .2022.

Savonlinnan sivistyslautakunta valitsee Savonlinnan vuoden liikuttaja 2022 palkinnon saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta.