Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laura Lahtinen ui Suomen ennätyksellä maailmancupissa toiseksi

Laura Lahtinen sijoittui perjantaina Suomen ennätysajalla toiseksi uinnin lyhyen radan maailmancupin kilpailussa Berliinissä. Lahtinen ui 200 metrin perhosuinnin finaalissa ajan 2.05,61. Aiempi SE oli hänen nimissään vuodelta 2019 ja 2.06,52.

Lahtinen oli perjantain ainoa finaaliin yltänyt suomalaisuimari. Hän oli alkuerien toiseksi nopein. Finaalin ykkönen oli Italian Ilaria Cusinato ajalla 2.05,30.

– Pystyin hyvin käyttämään hyödyksi mun vahvuuksiani, eli delfari toimi ja pysyin hyvin alhaalla, Lahtinen kertoi Uimaliiton tiedotteessa.

Berliinin maailmancupin kisoissa on mahdollista tavoitella Melbournen MM-kisojen aikarajoja. Lyhyen radan MM-kisat uidaan Australian Melbournessa joulukuussa.

Lahtinen on alittanut rajan jo aiemmin. Muut vähintään yhdellä matkalla rajan alle toistaiseksi uineet suomalaiset ovat Ida Hulkko, Olli Kokko, Ronny Brännkärr, Veera Kivirinta ja Fanny Teijonsalo, joista Teijonsalo ei ole suuntaamassa Melbourneen. Berliinissä ei tullut perjantaina uusia suomalaisnimiä MM-listaan.