Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

PSG-tähti Kylian Mbappe tyrmää huhut siirtohaaveistaan ja sanoo olevansa "hyvin onnellinen"

Jalkapallojoukkue PSG:n ranskalaistähti Kylian Mbappe vakuuttaa, ettei hän ole pyytänyt päästä lähtemään joukkueesta tammikuun siirtoikkunan aikana. 23-vuotiaan Mbappen lähtöaikeista on liikkunut huhuja, joiden mukaan hän haluaisi vaihtaa joukkuetta mahdollisimman pian.

Mbappe painotti sunnuntain ottelun jälkeen, ettei ole suoraan eikä epäsuorasti viime viikolla levinneiden huhujen takana.

– Olen hyvin onnellinen, hän sanoi.

Huhu tuli ensin julki Espanjassa tiistain PSG:n ja Benfican välisen Mestarien liigan ottelun alla, ja myöhemmin asiasta kertoivat useat ranskalaismediat. Useat lähteet vakuuttivat, että tieto lähtöhaaveista on peräisin Mbappen lähipiiristä.

– En ymmärrä, miksi juttu julkaistiin pelipäivänä. Olin yhtä yllättynyt kuin kaikki muutkin, Mbappe sanoi.

Mbappe allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen PSG:n kanssa toukokuussa pitkällisten neuvotteluiden päätteeksi. Hän on avoimesti kertonut, ettei hän ole nauttinut roolistaan tällä kaudella, mutta siitä huolimatta väitteet lähtöhaaveista eivät hänen mukaansa pidä lainkaan paikkaansa.