Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Deontay Wilder kiillottaa mainettaan – entinen maailmanmestari pyrkii nopeaan tyrmäykseen ottelussa Robert Heleniusta vastaan

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan entinen maailmanmestari Deontay Wilder pyrkii nopeaan tyrmäykseen ottelussa Robert Heleniusta vastaan. Wilder puhuu Heleniuksesta kunnioittavasti medialle, mutta haluaa kiillottaa sunnuntain vastaisena yönä New Yorkissa järjestettävässä ottelussa hieman rapistunutta tyrmääjän mainettaan.

Wilder on voittanut 45 ammattilaisottelustaan 41 tyrmäyksellä. Tätä tilastoa hän haluaa kaunistella, koska alla on kaksi tappiota MM-otteluissa Tyson Furya vastaan.

– Minulta voi aina odottaa vain kaikkein parasta, kun menen kehään, Wilder lupaili Helenius-ottelun mediatilaisuudessa.

– En saa korvausta ylitöistä ja minut on aina tunnettu tyrmääjänä. Aion jatkaa uraani loppuun asti tyrmääjänä.

Wilder lähtee otteluun suosikkina, vaikka monien asiantuntijoiden mielestäni hänen olisi kannattanut vetäytyä kehistä vuosi sitten Furylle kärsimänsä tyrmäystappion jälkeen.

Kohteliaat kehut

Wilder, 36, tuntee 38-vuotiaan Heleniuksen hyvin, sillä hän palkkasi suomalaisen harjoitusvastustajakseen ennen viime vuoden Fury-ottelua.

– Menemme nyt ensi kertaa tosissamme kehään. Asetelma on jännittävä, Wilder jatkoi kehuttuaan Heleniusta ihmisenä ja taistelijana.

Wilderin valmentaja Malik Scott arvioi, että Helenius on parhaimmillaan otteluissa eikä sparraustilanteissa. Hän varoittaa nyrkkeilijäänsä mahdollisista yllätyksistä.

– Robert on parhaimmillaan kirkkaissa valoissa ja hän osaa yllättää, Scott sanoi suomalaisiskijästä.

– Juuri se tekee hänestä vaarallisen vastustajan tässä ottelussa.

Malik viittasi puheillaan Heleniuksen voittoihin Adam Kownackista. Helenius tyrmäsi viime ja toissa vuonna käydyissä otteluissa puolalaisen, joka oli hankkinut Yhdysvalloissa tehokkaan tyrmääjän maineen.

Wilder on voittanut urallaan vastustajansa Furya lukuun ottamatta. Heleniuksella on 31 voittoa (20 tyrmäystä) sekä tappiot Johann Duhaupasille, Dillian Whytelle ja Gerald Washingtonille.