Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KuPSin mestaruushaaveille raju takaisku

Miesten jalkapalloliigan mestaruus näyttää tällä hetkellä karkaavan HJK:lle, sillä sarjan toisena oleva KuPS koki keskiviikkona yllätystappion Seinäjoella, missä kotijoukkue SJK oli parempi maalein 3–1 (2–0).

KuPSilla ja HJK:lla on pelaamatta neljä Mestaruussarjan ottelua, ja ero joukkueiden välillä on yhä viisi pistettä. Toisin sanoen KuPS ei voi yltää mestaruuteen ilman Klubin apua.

– Emme ansainneet enempää. Harmillisesti mestaruus ei ole enää meidän käsissä, mutta turha siihen on hukata energiaa. Olemme voittaneet jo yhden pystin (Suomen Cup), ja haluamme toisenkin, painotti KuPSin päävalmentaja Simo Valakari.

SJK latoi avauspuoliajalla kaksi maalia. Ensimmäinen meni KuPS-toppari Paulo Ricardon kautta rysään, ja Jake Jervis iski 2–0-maalin 36. minuutilla. Clinton Andwin kavensi toisen jakson alussa, mutta Jervis iski vielä toistamiseen 56. minuutilla.

SJK on kaatanut KuPSin nyt kahdesti viimeisen kuukauden aikana.

– KuPS on HJK:n ohella paras vastustaja, jonka voi kohdata, joten olen todella tyytyväinen peliimme. Tämä oli yksi parhaista 90-minuuttisistamme koko kaudella, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez.