Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliopaali järjesti Vermossa suuryllätyksen – Blackbeard pääsi vihdoin voittajaseremonioihin

Vermon ennakkomaksullisen kilpailun TammaCupin karsinnat olivat keskiviikon ravi-illassa pääosassa. Sekä lämmin- että kylmäveristen osalta TammaCupin finalistit ratkottiin neljässä karsintalähdössä.

Tuusniemeltä Vermoon matkanneen Miika Tenhusen ilta sujui kaksijakoisesti, kun Immersive Workout putosi loppukilpailusta äärimmäisen täpärästi. Kaksi muuta Tenhusen tallin väreissä kilpaillutta ravuria selvittivät tiensä loppukilpailuun, kun Edgeuptotop sijoittui lähdössään toiseksi ja Tuliopaali ylsi karsintavoittoon.

Tuliopaalin voitto oli pelaavalle yleisölle jymy-yllätys, sillä tamman kannatus Toto65-pelissä oli yksi prosentti.

Kylmäveristen TammaCupin karsintavoittoihin ravasivat myös Hollaus, Helmi-Huki ja Valkia.

Lämminveristen puolella voittivat Mandi More, EL Indeed ja Cream Candy sekä Father's Hope.

TammaCupin finaalit ajetaan Vermossa 2.9.

. Mustaparta . voitti vihdoin

Ari Moilasen ohjastama Blackbeard oli tehnyt kesän mittaan useampia huippusuorituksia, mutta ennen keskiviikkoiltaa niitä ei ollut palkittu voitoilla. Vermossa 3-vuotias sai vetää keulassa rauhassa ja voitti Oulu Expressin karsinnan oikein vakuuttavalla tyylillä.

– Hevonen meni tosi kevyesti, ja meille jäi tänään paljon varaa, Ari Moilanen vahvisti.

Salamakypärissä kenttä kääntyi

Nuorten ohjastajien kilpailusarjassa Salamakypärissä matkavauhti lipsahti liian kovaksi, ja taustalla ravanneet veivät kirkkaimmat palkintosijat.

Puolustava mestari Jere Hurme tarjosi Goodygoodytwoshoesille edullisen juoksun, josta kykytamma kiitti todella väljällä kirivoitolla.

– Eka puolikas, kun oli 1.10-vauhtinen ja tuntui, ettei vauhti hiljene kärjessä oikein missään vaiheessa, oli makea vesi suussa, Jere Hurme kommentoi.

Milla Markkasen ohjastama Artful Drop kiri toiseksi, Terno Grönstrandin ajama Vakabond Vik oli pronssilla.

Toto65-pelin täysosumalla sai 279,59 euroa, viidellä oikein lunasti 2,48 e.