Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pistekin Manselta yhä pelkkä haave PattUlle

Superpesiksen mestaruutta puolustava Manse PP oli torstaina tyly isäntä Pattijoen Urheilijoille. Tamperelaisten voitto kirjattiin 2–0 (8–2, 10–1). Kotivoitto oli tamperelaisille neljäs peräkkäinen täyden kolmen pisteen kylvetys, jossa vastustaja ei tehnyt kummallakaan jaksolla kahta juoksua enempää. PattU ei ole saanut Manselta pääsarjassa vielä pistettäkään.

– Nautintopäivistä puhutaan, kun saadaan pelata. Tänään kertautui, kun jaksojen alkuun tuli muutama hyvä lyönti. Sisäpelimme oli rauhallista ja hyvää, kommentoi Mansen pelinjohtaja Juhani Lehtimäki.

Mansen kokoonpanossa kakkosvahdin paikan otti tuorein hankinta Aku Kettunen. Joukkueessa eniten juoksuja tuonut Juuso Myllyniemi oli sivussa kesän ensi kertaa.

– Tässä vaiheessa ei oteta missään hommissa mitään riskiä, Lehtimäki totesi.

Mansen avausjakson juoksuista vain yhdessä ei ollut mukana jokeri Perttu Ruuskaa. Hän löi taukoon mennessä 1+4 juoksua ja toi kolme. Ruuska avasi juoksuhanat toisen vuoroparin tasoittavalla iskettyään laittoman jälkeisellä lyönnillä kolmosrajan puhki neljän juoksun arvoisesti.

Toisen jakson juoksutehtailun aloitti Juha Puhtimäki merkkaamattomalla tappikumurallaan. Toisessa vuoroparissa Ruuska sijoitti pallon juoksun arvoisesti näpäyksellä kakkosrajaan ja heti perään laakana kakkossaumaan.

Mansen palkitut olivat 1+7 juoksua lyönyt Ruuska (9 kärkilyöntiä/11 yritystä) ja tyhjän kentän kunnarinsa vauhdittamana viisi juoksua tuonut jokerietenijänä Timo Torppa (6/7).

PattUn pirteimmät olivat kaksi juoksua lyönyt jokeri Juuso Keski-Koukkari (4/10) ja lukkari Topi Still (3/6).