Maalintekijä kuittasi Itävallan maalivahdin puheet hys hys -eleellä, Saksa etenee EM-jalkapallossa kuin juna

Alexandra Popp sinetöi Saksan tien kohti naisten EM-jalkapallon välieriä torstain myöhäisillassa, kun hän teki Lontoossa saksalaisten 2–0-maalin Itävaltaa vastaan. Popp juhli maalia nostamalla sormen huulilleen. Hys hys -ele oli suunnattu suoraan Itävallan maalivahdille Manuela Zinsbergerille, mutta miksi?

– Zinsberger sanoi ennakkohaastattelussa, että en tekisi maalia, Popp kommentoi Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle.

Popp totesi, ettei pallon saaminen itävaltalaismaalivahdin selän taakse ollut silti erityinen kimmoke puolivälierässä. Popp oli ylipäätään onnellinen, että viimeisteli osuman.

Popp on tehnyt EM-turnauksessa neljä maalia. Maalintekijätilastossa hänen edellään on vain Englannin Beth Mead viidellä osumalla.

Saksa etenee EM-turnauksessa kuin juna. Suomen alkulohkon voittanut joukkue teki lohkopeleissä yhdeksän osumaa eikä päästänyt yhtään maalia omiin. Ensin kaatui Tanska 4–0, perään Espanja 2–0 ja lohkon lopuksi Suomi 3–0. Saksalaisten maali pysyi koskemattomana myös puolivälierässä.

Saksa kohtaa ensi viikon keskiviikkona välierissä joko Ranskan tai Hollannin, jotka ratkovat puolivälierässä paremmuutensa lauantaina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka