Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SJK ja Haka päätyivät runsasmaaliseen pistejakoon: "Aikamoista Havaiji-palloa"

Miesten jalkapalloliigan keskikastin kamppailussa Seinäjoen Jalkapallokerho ja Valkeakosken Haka väänsivät 2–2-tasapelin.

Vaikka tilastojen valossa ensimmäinen puoliaika oli vierasjoukkue Hakan hallintaa, SJK meni Denys Oliinykin rangaistuspotkulla johdossa tauolle.

Jälkimmäisellä puoliskolla pallonhallinta siirtyi kotijoukkueelle ja alkoi maali-ilottelu. Hakan avausosuma syntyi Alfie Batesin helposta keskialueen menetyksestä, mistä Janne-Pekka Laine laukoi pallon yli 30 metristä verkkoon, kun SJK:n torjuja Jesse Öst oli ulkona maaliltaan.

Ville Tikkanen puski 67. minuutilla kulmapotkun yli huonosti sijoittuneen Hakan maalivahti Aatu Hakalan, mutta Lee Erwin tasoitti vastahyökkäyksestä vain viisi minuuttia myöhemmin.

Molemmissa päissä oli useita paikkoja tehdä voittomaali, mutta sekä Hakala että Öst pitivät ryhmänsä pinnalla, ja jopa pelaajat tunnistivat, että peli oli villiä.

– Aikamoista Havaiji-palloa. Olisi voinut paikkojen puolesta päättyä vaikka 4–4 tai 5–5, pohti Hakan Henri Malundama Ruudun haastattelussa ottelun jälkeen.

SJK:n seuraava ottelu on Konferenssiliigan karsintapeli virolaista FC Floraa vastaan.