Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reitensä satuttanut Warholm joutuu jännittämään MM-kisamatkaansa – "Toivomme, että hän pääsisi mukaan"

Yleisurheilun norjalaishuippu Karsten Warholmin MM-kisaedustus on vaakalaudalla reisivamman takia. Norjalaisaituri Warholm joutui keskeyttämään kauden avausjuoksunsa sunnuntaina Rabatin Timanttiliigassa, kun hän satutti oikean takareitensä.

Norjan olympiaorganisaation lääkärin Thomas Torgalsenin mukaan Warholmin kuntoutuminen Eugenen MM-kisoihin voi olla haastavaa. MM-kisat alkavat jo 15. heinäkuuta.

– Keskustelimme tietysti MM-kisoista. Toivomme, että hän pääsisi mukaan, mutta takuuta siitä ei ole, Torgalsen sanoi norjalaislehti VG:lle.

– Tämä on yleinen pikajuoksijan vamma, olen nähnyt näitä monta kertaa, Torgalsen jatkoi.

Warholm joutuu varmuudella jättämään 16. kesäkuuta järjestettävän Oslon Timanttiliigan kilpailun väliin. VG:n mukaan Warholmia ei nähdä myöskään kuun viimeisenä päivänä Tukholman Timanttiliigassa.

Warholm hämmästytti yleisurheiluyleisöä viime kesänä Tokion olympialaisissa, kun hän voitti kultaa 400 metrin aidoissa ylivertaisella maailmanennätyksellä 45,94.